EGLO

PerfectLights.be is erkend dealer van Eglo. Eglo is één van de wereldwijd meest succesvolste aanbieders van decoratieve verlichtingsoplossingen voor de consumentenmarkt. Door de grote verscheidenheid in smaakstijlen en ons zeer uitgebreide assortiment vindt iedereen hier wel een armatuur voor zijn of haar interieur.

Eglo heeft 70 verschillende locaties verspreidt over de gehele wereld. Een ontwerpafdeling en fabricage in eigen beheer zorgen voor een goede kostenbeheersing en verrassende ontwerpen. “Value for money” is zeker van toepassing op de Eglo producten!

Wij bieden u een zeer groot assortiment van Eglo aan. Onze prijzen zijn gemiddeld 15% lager dan in geadviseerde Eglo prijzen. In samenwerking met Eglo bieden wij u een optimale verlichtingsoplossing voor in uw woning, tuin of bedrijf!

In de Eglo showroom in Oosterhout kunt u in een perfecte ambiance de complete Eglo collectie bekijken. Duizenden vierkante meters verlichting staan hier voor u gepresenteerd. U kunt ook de showroom van de Verlichtingspecialist bezoeken in Oosterhout. Deze 2 showrooms in Oosterhout samen bieden u het grootste aanbod van Nederland en Belgïe.


Heb je een EGLO lamp in gedachte die niet zichtbaar is in onze webshop? Laat het ons weten via info@perfectlights.be en wij maken voor u de beste prijs!   


Het volledige gamma Eglo armaturen kan u vinden via onderstaande link:

http://www.eglo.com/international/Products/Online-Catalogues
   

Lees meer
Filter uw producten


*Incl. btw
Pagina 1 van 9