• Lorem ipsum
Calex is het eigen merk verlichtingsproducten van Electro Cirkel. Het is de trots van ons bedrijf! De laatste jaren is het assortiment flink uitgebreid met innovatieve, trendsettende spaarlampen en LED-verlichting. En voortdurend komen er nieuwe modellen bij.
Calex-lampen vinden hun weg naar de consument via de retailhandel. Ook worden ze onder private labels op de markt gebracht. Electro Cirkel timmert internationaal stevig aan de weg met Calex. In steeds meer Europese landen zijn Calex-lampen te vinden in de schappen van bouwmarkten, supermarkten, warenhuizen en andere winkels.

De laatste jaren is het assortiment flink uitgebreid met innovatieve, trendsettende producten, vooral op het gebied van energiezuinige spaarlampen en LED-verlichting. En voortdurend komen er nieuwe modellen bij. Doordat we nauw samenwerken met diverse fabrikanten, kunnen we wensen en ideeën snel vertalen naar concrete, nieuwe producten. Een speciale voet voor een lamp of een verlichting in een bijzondere tint? Alles is mogelijk. En in elke gewenste oplage!
Tenslotte draagt de representatieve, heldere verpakking van Calex-lampen bij aan de uitstraling en herkenbaarheid van het merk. Verhoog uw omzet met Calex-lampen!

 

Geen producten gevonden...